Kako kupovati

KAKO  KUPOVATI  NA   NAŠEM  WEB  SHOPU:

U katalogu proizvoda možete razgledati sve naše proizvode  i klikom na prozor otvorit će se detalji o tom proizvodu.  Kliknite  „dodaj u košaricu“  svaki proizvod koji želite kupiti.

Nakon uspješno obavljene kupnje dobit ćete e-mail s potvrdom  da smo zaprimili Vašu narudžbu.

Cijene istaknute na proizvodima su maloprodajne (PDV uključen).

Načini plaćanja:

  • Općom uplatnicom/virmanom – ovaj način plaćanja podrazumijeva gotovinsku uplatu u pošti ili banci, kao i uplatu na žiro-račun tvrtke MTČ Tvornice trikotaže d.d.Štrigova putem internet bankarstva na transakcijski račun tvrtke ; IBAN : HR8924020061100030806 , poziv na broj : 00- broj narudžbe.
  • Pouzećem (dostavljaču prilikom isporuke)

Cijena dostave nije uključena  u cijenu proizvoda .

Cijene dostave su slijedeće:

  • za iznos narudžbe ispod 100,00 kuna dostava iznosi 10,00 kn
  • za iznos narudžbe iznad 100,00 kuna DOSTAVA JE GRATIS

Svi proizvodi dostavljaju se  putem pošte , službe HP Express  u roku 3-5 radnih dana od dana obrade narudžbe . Za pošiljke adresirane na otoke, rok za uručenje produljuje se za 1-2 radna dana.

VAŽNO: Rok isporuke proizvoda vrijedi za područje cijele Hrvatske, izuzev slučajeva u kojima naručenih proizvoda trenutno nema u najbližem skladištu. Tada se proizvodi povlače iz drugih prodajnih jedinica u vlasništvu MTČ Tvornice trikotaže d.d.Štrigova na području RH. Ukoliko se radi o takvom slučaju povlačenja proizvoda, moguće je da će se dostava proizvoda odužiti za vrijeme koje  je potrebmno da se naručeni proizvod pribavi u skladište iz kojeg se izdaju proizvodi za prodaju putem web shopa.

Povrati , zamjene  i  reklamacije:

Neiskorištene , nove i  neoprane artikle možete vratiti bez obrazloženja ili zamijeniti u roku od 14 dana od primitka uz puni povrat uplaćenog novca.

U slučaju da ste proizvod koristili , a pokaže se da ima određeni funkcionalni nedostatak , također ga možete vratiti te za njega dobiti zamjenski proizvod ili povrat novca. Uvažavat ćemo reklamacije koje su poslane pismenim putem (na e-mail ili poštom na našu adresu) .

Ukoliko se radi o oštećenju i/ili neispravnosti isporučene robe, kupac može vratiti artikl na adresu MTČ Tvornice trikotaže d.d.Štrigova  kako bi se reklamacija uvažila na temelju fizičkog dokaza. Ukoliko se pomnim pregledom utvrdi da je došlo do oštećenja proizvoda namjernim/slučajnim mehaničkim postupkom, odnosno trganjem materijala, gumbiju, konca, patent zatvarača ili drugih sastavnih dijelova proizvoda, koji je nastao nakon što je proizvod pregledan i poslan kupcu, reklamacija će se odbiti odnosno osporiti. U takvom slučaju utvrđuje se materijalna odgovornost kupca za kupljeni proizvod.

Popis prodajnih mjesta:

  • MTČ Leptirić, RK DOBRI , Split, Gundulićeva 26
  • MTČ Leptirić, Delnice, Supilova 25
  • MTČ Leptirić, Štrigova, Štrigova bb , u sklopu tvornice