O nama

MTČ Tvornica trikotaže d.d. Štrigova  jedan  od  najvećih proizvođača baby i dječje odjeće u Hrvatskoj  sa dugom tradicijom i prisutni smo na hrvatskom tržištu sa izuzetnom kvalitetom  proizvoda koji su proizvedeni isključivo u Hrvatskoj.

Putem naše firme MTČ Tvornica trikotaže d.d. Štrigova  i web trgovine nastojimo ponuditi i prezentirati  dio  svojeg  proizvodnog  programa  i raznoliki asortiman namijenjen djeci od 0-5 godina.

Tijekom nekoliko prethodnih godina izvršili smo specijalizaciju u našoj proizvodnji i potpuno se usmjerili na zadovoljavanje potrebe potrošača naših proizvoda. Najmlađima i njihovim roditeljima  želimo udovoljiti svim zahtjevima i potrebama za odjevnim artiklima, a sa svojim prodajnim timom nastojimo se približiti našim kupcima te ih savjetovati prilikom prve kupnje za svoje novorođenče i  za  vrtićko i  predškolsko doba.

Putem web trgovine želimo još više  pojačati našu prisutnost na tržištu  te je naša vizija gdje je naš kupac  tamo smo mi. Zbog  vremena koje nam uvijek nedostaje  naša web trgovina Vam omogućuje  da svaka majka može vrlo brzo pronaći   osnovni odjevni asortiman  za svoje dijete  na jednom mjestu i  to  u  LEPTIRIĆU.

Sva naša pamučna  pletiva koja koristimo u vlastitoj proizvodnji europskog su porijekla, birana su sa posebnom pažnjom , izuzetno su kvalitetna i posjeduju  EKO certifikate, tako da proizvodi iz LEPTIRIĆ asortimana zadovoljavaju najviše standarde kvalitete.

Odjevni artikli  LEPTIRIĆA pružaju  udobnost , nježnost  te  prirodno  i zdravo za Vaše dijete. Želimo Vam da  najljepše  trenutke  kupovine sa Vašim  mališanima ostvarite sa  MTČ“ Leptirićem“.